VECKANS FEM MEST LÄSTA

Det är alltid spännande att summera veckan som gått. Vi på redaktionen tror vi vet vad ni läsare uppskattar, däremot har vi inte alltid rätt.

Titt som tätt överraskar ni läsare med att visa extra stort intresse för en del inlägg. Här följer topplistan över förra veckans fem mest lästa inlägg.

1. Mirakulös räddning i Södra Oceanen (video)

Den här gripaden och fullständigt mirakulösa historien utspelade sig under Vendée Globe 2008-09. Den brittiske skepparen Tony Bullimore minns och återberättar hur hans båt kapsejsar i Södra Oceanen och hur han överlever fem dagar i det iskalla vattnet i väntan på räddning.

2. 10 dagar på Tuamotus med Liz Clark (video)

Soloseglaren Liz Clark lever sin dröm tillsammans med båten Swell som varit hennes hem de senaste 10 åren.

3. Anrika Holms Yachtvarv i förfall

Bara förfall kvar av varvet där världens vassaste kappseglingsbåtar en gång byggdes. Vill du se fler fotografier? Klicka på fotot ovan och bläddra med pilarna på höger och vänster sida.

4. 5 SNABBA MED CHARMÖREN WILLE KARK

Wille Kark går fjärde året på Motala Seglargymnasium och seglar för KSSS. När han inte seglar försöker han charma tjejer med olika raggningsrepliker, här är hans bästa: "Är du en kamera för varje gång jag ser dig ler jag."

5. Nya yachterna X4 och X6

Just nu, runt om i världen, seglas de nya X-Yachterna X4 och X6. Det är den nya X-serien som är ute och många väntar med spänning på att få se båtarna segla för första gången. X4:an kan du läsa allt om i nästa nummer av Search #5 2016.

Top