Topplistan: Veckans 5 mest lästa...

Titt som tätt överraskar ni läsare med att visa extra stort intresse för en del inlägg. Man skulle kunna tro att det är lätt att förutspå vilka inlägg som kommer bli mer populära än andra men så är inte alltid fallet. Här följer topplistan över förra veckans fem mest lästa inlägg på www.searchmagazine.se.

1. Rejäl sjö på Nordsjön... 

Storm, stora vågor och hårt väder fascinerar många av våra läsare. I den här videon får vi se Nordsjön från sin lite blåsigare sida… Det är oljeplattformen Borgholm Dolphin utanför Skottlands kust som filmats i en storm.

2. Blixten slår ner i båt (video)

I den här videon har man lyckats fånga ett blixtnedslag – i masttoppen av en båt. Respektingivande och fascinerande naturkraft…

3. Havets kraft upphör aldrig att fascinera (video)

Imponerande storlek på vågorna i den här videon från World Surf League. Än mer imponerande är att det finns surfare som ger sig på att försöka bemästra dem…

4. Teresa Carey har hittat sin nyckel till ett rikare liv (video) 

Här får vi veta mer en möjlig väg till ett rikare liv. Teresa Carey är en kvinna som valt att leva ett enkelt liv utan fokus på det materiella, detta ombord på sin segelbåt. Ett liv med så lite saker som möjligt, ombord på en liten segelbåt med fria horisonter och nära till äventyret.

5. Landseglaren - ett ganska udda äventyr i Sydamerika

Daniel Beerstecher är en tysk videoartist som bestämde sig för att segla från Sydamerikas sydspets upp till Buenos Aires, på land. Läs mer om det fascinerande projektet "Landsailor" här.

Top