Gothenburg Student Race

Är ni Sveriges bästa studentseglare? Har ni det som krävs för att vinna? Tveka då inte att anmäla er till Gothenburg Student Race! Ett event som varvar förstklassig segling med interaktiva möten mellan studenter och företag.

 

OM EVENEMANGET

Den 13 maj går Gothenburg Student Race av stapeln! Chalmers och Handelshögskolans seglarsällskap kommer att bjuda på en oförglömlig upplevelse med intensiv segling, ett Race Village fullspäckat med aktiviteter och en regattamiddag samt tillhörande efterfest!

Gothenburg Student Race

REGATTAN

Tävlingsformen är Fleet Race med båttypen CB66 där varje team utgör en besättning på 3 personer. I eventet deltar studenter från hela landet som slåss om titeln som Sveriges bästa seglande universitet. Seglingarna kommer ske på en bana som kommer ligga i närheten av race village för att få kontakt publiken.

Programmet i korthet 13 maj

08:30 Skepparmöte/genomgång av båtar

09:30 Första start med grundserie

11:30 Race Village slår upp portarna

15:00 Final

16:00 Slut

19:00 Regattamiddag

22:00 Efterfest

Gothenburg Student Race2

RACE VILLAGE

Under dagen kommer Race Village vara fyllt med aktiviteter och spännande möten med likasinnade studenter och företagsrepresentanter. Vad sägs om provturer med Volvo Pentas Targa 44 med det nya IPS-systemet, testsegling med J80 samt nygrillade hamburgare och skönt häng på bryggan! Kanske knyter du dessutom kontakten för ditt nästa drömjobb på Volvo?!

REGATTAMIDDAG

Eventet avslutas med en härlig regattamiddag där prisutdelningen äger rum. Efter middagen väntar transport till efterfesten på en av Göteborgs hetaste nattklubbar.

 

Arrangör Chalmers seglarsällskap & Handels Segelsällskap

Plats Lindholmen

Datum 13 maj

Tider Skepparmöte/seglingar från 8:30

Race Village Från 11:30

Typ Fleetrace

CB66

6 båtar

12 lag

3 tävlande per lag

Direktbedömning

Krav Deposition tillkommer vid plats från besättningen. Skepparen ska ha god seglingsvana.

Pris 1500:- per lag. I priset ingår:

- Hyra av båt

- Mat under dagen

- Regattamiddag

- Biljett till efterfesten

Gothenburg Student Race4

Anmälan Sker via hemsidan,

http://www.studentrace.se/anmalan. För Handels och Chalmersstudenter sker anmälan till handels@studentrace.se respektive chalmers@studentrace.se. Senaste anmälningsdag 26 april. Vi förbehåller oss rätten att begränsa antalet lag per universitet samt meriter.

 Betalning Betalningsinformation sker vid bekräftad anmälan

Info Efter fullgjord anmälan skickas mer detaljerad information ut. Övrig information finns på www.studentrace.se eller på Facebook, www.facebook.com/exploretheriver

 

Kontakt Robert Sahlberg 0760 77 31 31 robert@studentrace.se

Mathias Edberg 0739 60 43 60 mathias@studentrace.se E

Top