Lägg in annons

Meddelande
Ring

Ring Micke W

Dela
Tipsa
Skriv ut

Kontakta

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du samtidigt användarvillkor samt hantering av personuppgifter.

Overseas 35 (2015)

Pris: SEK 849 000
År: 2015

Säljare: Micke W, 07 March. Sverige, Stockholm

Beskrivning

Vill du komma bort från den regniga och dystra vintern?! Du kan segla i Västindien redan i år, det är säsong till slutet av maj! Vi har en lagom stor segelbåt på soliga ön Grenada i södra Västindien som är till salu!

Overseas 35:an ”Svea av Valleviken” är sjösatt 2015, och där motor, segel, utrustning är nästan som nytt.
Overseas är kompakt jordenruntseglare ritad för oceanerna av Rolf Eliasson med måtten 10,7 x 3,25 x 1,6 meter och cirka 7,5 ton.

Det finns en dubbelkoj i aktern, två soffor i kajutan och två kojer på olika höjd i skansen, varav den ena är i längd för ett barn. Båten lättseglad med rullstor, rullgenua och självslående kutterfock. Hydraulisk rattstyrning och autopilot, solceller, vindgenerator, rullbar jolle med ny Honda utombordare. Mycket trygg och byggd med tank på säker segling på oceanerna …

Båten ligger på Grenada, med paradisöarna Carriacou, Petit Martinique, Sandy Island, Bequia, Tobago Cays, Canouan, Mustique inom en dags segling bort.


Mer info på https://adobe.ly/3nZwFG0 och http://dromresan.com/saljes-overseas-35/

Teknisk data

Längd: 10,7 meter/35 fot Bredd: 3,25 m LVL: 8,75 m Djup: 1,6 m Vikt: ca 7 ton Motor: Vetus 42 hk med sötvattenkylning. Konstruktör: Rolf Eliasson

Extrautrustning

Autopilot, hydraulisk styrning. Jolle + ny Honda utombordare. Tre nästan nya segel från 2015.
Top