Hjertmans Båttillbehör

Search Virtual Boat Show

Välkommen till Search Virtual Boat Show. Covid-19 lägger fortfarande krokben för stora möten och sammankomster. Men det finns vägar framåt och med anledning av att sensommarens utomhusmässor till viss del är inställda öppnar vi upp för en båtmässa online. Låt oss presentera en av utställarna; Hjertmans Sweden AB.

Hjertmans Båttillbehör är en av Sveriges ledande båttillbehörskedjor med tio butiker runt om i landet och en webbshop som du hittar på www.hjertmans.se. Vi inriktar oss till både motor- och segelbåtsägare. Men en stor del av vårt sortiment riktar sig även till dig som har husvagn, husbil eller sommarstuga. Vi har ett brett sortiment med över 10000 unika artiklar. Sedan 1975 har vi aktivt jobbat med att våra kunder ska bli nöjda genom att erbjuda ett brett sortiment. Oavsett om det är en reservdel eller en produkt vi inte har i ordinarie sortiment gör vi allt vi kan för att få tag på det du önskar! Vi har ett nära samarbete med de flesta stora leverantörer i Sverige. Välkommen till oss!

Höstkänslor


Vi har allt för att skydda din båt från kylan under hösten och vintern. Kontakta oss gärna om du har frågor kring vinterförvaring av båten. I butik får du hjälp av vår mycket kunniga personal att hitta rätt båttillbehör till rätt tillfälle. 

Sortiment


Här nedan ser du en del av produkterna som finns med på vår höstkampanj. Hela sortimentet hittar du på vår hemsida.

Täckställningar från Multimarine


Vi har både A-ställningar och däsckställningar från Multimarine i olika storlekar. Detta är en serie av ställningar i aluminium med ett "Klicksystem" som gör det enkelt att montera. Längsta rördel i systemet är 1,5m. Alla däckstöttor är försedda med gummifot. Levereras inklusive praktisk förvaringsväska. Pris från 2690 kr (ord. pris 2990 kr)
. Se alla varianter på www.hjertmans.se.

Presenningar


Slitstark presenning som passar utmärkt för täckning av båtar. Plastduk armerad med hpolyetylenväv. Öljetter av mässing varje halvmeter. Förstärkt längs kanter och i hörn. Vi har både rektangulära och formskurna presenningar i en mängd olika mått. Pris från 545 kr (ord. pris 595 kr). Se alla varianter på www.hjertmans.se.

Båtstöttor


Vi har flera olika modeller på stöttor från Tyresöstöttan, olika höjder och storlekar beroende på hur stor din båt är och hur botten ser ut. Pris från 1595 kr (ord. pris 1895 kr). Se alla varianter på www.hjertmans.se.

Täckställningar från Red Duty


Red Duty är mycket prisvärda ställningar med aluminiumrör, teleskopben, aluminiumkopplingar och plastdetaljer. Lämplig till båtar på trailer och segelbåtar. Ställningarna är helt kompatibla med det klassiska NOA systemet. Aluminiumrören kan kapas för måttanpassad längd på täckställningen. Pris från 2095 kr (ord. pris 2495 kr)
. Se alla varianter på www.hjertmans.se.

Eberspächer Airtronic 2 Luftvärmarpaket


En kombination av hög komfort och låg ljudnivå. Nya Airtronic-värmarna garanterar en behaglig och avkopplande atmosfär ombord. De värmer båtens innerutrymmen till önskad temperatur och arbetar tystare och mer effektivt än sina föregångare. Den dynamiska och steglösa regleringen av värmeeffekten ger snabbt värme, hög komfort, lägre strömförbrukning samt en mycket lägre ljudnivå.  Pris från 13990 kr (ord. pris 15449 kr). 
Se alla varianter på www.hjertmans.se.

Top