Båtagent

Search Virtual Boat Show

Välkommen till Search Virtual Boat Show. Covid-19 lägger fortfarande krokben för stora möten och sammankomster. Men det finns vägar framåt och med anledning av att sensommarens utomhusmässor till viss del är inställda öppnar vi upp för en båtmässa online. Låt oss presentera en av utställarna; Båtagent.

”Båtagent mäklar segel -och motorbåtar i Sverige, Danmark, Finland och Spanien. Vi sätter våra kunder i fokus och hjälper dig att köpa eller sälja din båt och inget annat. Utan favorisering av vissa märken, nybåtsförsäljining och marinor etc. kan vi satsa allt på att tryggt och smidigt förmedla just din affär. 
 
Vi på Båtagent genomför bara schemalagda visningar med seriösa intressenter. Vill du ha tips och råd om hur du på bästa sätt säljer din nuvarande båt eller köper din nästa drömbåt? Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Vi ser till att din nästa båtaffär blir så lyckad som möjligt och maximerar resultatet.

Båtagent i korthet

• Onlinemäklare med sökmotoroptimerad marknadsföring.

• Annonsintensiva med kraftfull annonsering såväl digitalt som i tryck.

• Internationella med bred annonsering utanför Sveriges gränser.

• Kunniga mäklare som har bred erfarenhet av affärer och båtar.

• Vi lägger 100% fokus på din båt. Ingen konflikt med nybåtsförsäljning eller annan marin verksamhet.

• Du har tillgång till båten under hela försäljningsprocessen.

• Förmedling av finansiering, försäkring och opartisk besiktning.

• Cirka 60 000 unika besökare/månad på vår hemsida Båtagent.se.

• Mycket god sökmotor-optimering. En båt till salu hos oss kommer högt upp på t.ex. Google.
Enkelt att titta på annonser. Global marknadsföring av objekten.”

BoatAgent Show

Välkommen att besöka BoatAgent Show. En riktig båtmässa - online. Vandra längs vår virtuella brygga och kliv ombord på mängder av båtar för en spännande 360° upplevelse direkt i din hand.
 
BoatAgent Show ger dig som besökare en riktig mässupplevelse direkt i din hand. Längs bryggan ligger ett 30-tal segel -och motorbåta, dessutom har ett antal tjänsteföretag som är direkt kopplade till ditt båtägande anslutit sig till bryggan! Väl ombord på båtarna kan du göra en rundtur i 360° vy samt via en chatt ställa dina frågor direkt till utställarna, precis som på vilken mässa som helst fast online.
 
Du hittar den på www.boatagentshow.com. Det är gratis inträde!


Top