WEBBREDAKTÖR SÖKES

Som webbredaktör ansvarar du för struktur och innehåll på vår webbplats www.searchmagazine.se samt våra sociala medier. Du sköter den dagliga driften samtidigt som du är drivkraften bakom det kreativa arbete som gör att våra digitala kanaler ligger i framkanten, både vad gäller innehåll, trender och vad som är tekniskt möjligt. Kontoret är baserat i Göteborg.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Rollen kräver att du är intresserad av, och förstår möjligheterna med, digital kommunikation och har erfarenhet av att omsätta dem i praktiken. Du behöver vara strukturerad och självgående samt ha god samarbetsförmåga. Du bör ha mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift, och god stilistisk förmåga. Du bör också ha goda kunskaper i engelska. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för media och kommunikation samt tidigare erfarenhet av arbete med webb och sociala medier. Du bör sist men inte minst ha ett genuint intresse för segling. Vi lägger större vikt vid erfarenhet, personliga egenskaper och personlig drivkraft än formell utbildning.

Intresserad? Skicka ditt CV till info@searchmagazine.se med ”webbredaktör” i ämnesraden. Har du frågor kontaktar du Anna-Lena eller Danny på 0702173284 respektive 0701892094.

OM OSS

SEARCHMAGAZINE är Sveriges livsstilsmagasin för människor med passion för segling. Vi bevakar stort och smått och håller koll på nyheter från världens alla hörn. Vi möter människorna som gjort segling till sin livsstil, rapporterar från regattor och evenemang, tipsar om teknik, strategi och träning samt inspirerar till resor och äventyr. Det tryckta magasinet håller hög kvalitet. Inspirerande bilder, fräsch layout och djuplodande reportage ger varje nummer en lång livslängd. Webbsidan är en nyhetskälla och mötesplats som i kombination med våra sociala medier; facebook, twitter och instagram, når ut till en bred massa. Tillsammans skapar dessa kanaler den perfekta plattformen för oss att sprida seglingsglädje runt om i landet.

Top