Vi laddar för JSM 2012!

På söndag börjar årets JSM i Råå utanför Helsingborg, fem dagar segling och familjefest står för dörren. Över 500 seglare är anmälda fördelade på klasserna Optmist,E-jolle, Zoom8, RS Feva, 29:er, Laser Radial, Laser, Kona och Xsmall. Vi kommer vara där och rapportera, följetången veckans junior kommer att itensifieras och gå över till att bli dagen junior för att ta igen några förlorade veckor. 

Det är ett fullmatat program med segling och andra aktiviteter,  eller vad sägs som After Sail, Prova på brädsegling, EM-fotboll, RegattaMiddag, Beach Disco, prova på kustrodd och mycket mer. Hela programmet hittar ni här.

Årets JSM går under ledordet nära till allt vilket beskrivs på följande sätt av arrangörerna Råå RJK i samarbete med RHSS, HYC, DomSS, Svenska Seglarförbundet och Helsingborgs Stad.

I Helsingborgs Råå hamn, har vi dukat fram en festlig buffé med program för alla deltagare, klubbar och medföljande familjer – alla dagar under JSM. Vi vill att JSM 2012 skall bli en bra upplevelse för alla. På vår hemsid awww.juniorsm.se kommer vi löpande att lägga ut information med bra erbjudande som t.ex. förslag på boende, information om alla spännande aktiviteter i hamnen kopplat till tävlingen – så som After Sail, Regattamiddag, Disco m.m. Därutöver arrangerar vi ett
digert program för medföljande.


Varför inte skicka föräldrarna på golf, shopping eller en tur till Helsingör – eller om ni får tid ta på expedition tillsammans hela familjen? Som vanligt kommer det att finnas försäljning av mat och dryck på området under alla dagar, allt från frukost till kvällsmat. På hemsidan kan ni även förhandsboka lunchpaket att ta med ut på vattnet.

Top