Veckans 5 mest lästa: Topp 5 2020 (4)

Veckans toppnyhet är en gammal nyhet från året som gått och vi förstår varför den blev populär. Resten av nyheterna är som vanligt en blanding mellan högt och lågt inom seglingsvärlden. 

1. Topp 5 2020 (4)

Vi har satt ihop en lista på de fem mest lästa inläggen under 2020. Allt tyder på att vår publik gillar segling (inte helt överraskande), samtidigt är det en nyfiken skara som är allmänt intresserade av det mesta.

2. Snyggt parkeringsjobb

Att lägga till en stor båt i en liten marina kan vara trixigt, men inte för harbor master Julio i Marina Coppola i Italienska Amalfi. Här hanterar han 15 ton båt som om det vore en leksak.

3. Inte ett, utan två, renoveringsprojekt

För två år sedan tog Colin alla sina besparingar för att köpa och renovera en orkanskadad Lagoon 450 för att därefter segla runt i Karibien. Nu är det dags igen. Den här gången tar han sig an två.

4. Land, ohoj efter 41 dagar solo till havs

Youtubekanalen Wind Hippie Sailing drivs av en tjej på 28 år som seglar sin slup på 28 fot solo. Här delar hon med sig av resan från Panama till Marquesasöarna.

5. Windskating

För kallt i vattnet och ingen is? Då kan windskating vara din grej. Här tar Nico Prien och Anton Munz dig igenom grunderna.

Top