Veckans 5 mest lästa: Här var det trångt! (VIDEO)

Från Arcona/Najad affären till trånga kanaler. Det är inte alltid lätt att förutspå vilka av veckans inlägg som kommer bli mest populära. Här följer föregående veckas fem mest lästa inlägg. 


5. Den episka dagsseglaren 'Sizzler'

Alla världens seglingsfantaster bor inte vid havet. På 50 km långa och 5 km breda Lake Coeur d’Alene i Idaho ligger den extraordinära, 60 fot långa, dagsseglaren 'Sizzler

4. Skräckbilder från stormen i Wales

Stormen Emma har slagit till i Wales. Över 80 båtar har tagit skada och det är fruktansvärda bilder och videor från platser med trasiga båtar.

3. Torgny Jansson om försäljningen av Arcona Yachts till Najad

Förra veckan kom den överraskande nyheten att Najad köper upp Arcona Yachts. Nu är målet att ta företagen till nästa nivå. Vi har fått en pratstund med Torgny Jansson, som nu har sålt Arcona Yachts.

2. Najad förvärvar Arcona Yachts

”Det känns inspirerande att få leda Najad och Arcona in i framtiden. Med Torgny Jansson som affärsutvecklarekommer arvet från Arcona förvaltas på bästa sätt.” säger Jörgen Ottosson.

1. Här var det trångt! (VIDEO)

Kolla in dom här galningarna som kör igenom den trånga kanalen i full fart. Det är en synnerligen en svår situation med vågor bakifrån. Vad hade du gjort annorlunda?

Top