VECKANS 5 MEST LÄSTA: VOLVO OCEAN RACE SLÄPPTE NY RUTT

Det är alltid intressant att summera föregående vecka utefter vad som var mest läst på hemsidan. Av erfarenhet vet vi på redaktionen vad ni läsare tycker är intressant men ibland blir vi överraskade.


1. VOLVO OCEAN RACE SLÄPPER NY RUTT

Tidigare skulle seglarna ha tåv riktiga lånkörare när de först tog sig mellan Kapstaden och Hong Kong, och sen mellan Guangzhou och Itajaí. Men sent igår kväll, svensk tid, kom nyheten att såväl Australien som Nya Zeeland blir stop på vägen.

2. Tror de flesta som seglat Optimist kan relatera

Ifall du har seglat Optimist eller en annan jolle kan du nog relatera till killen i klippet.

3. TBT: Göteborgshumor: Knopar på lösvikt...

Helgen närmar sig och då passar vi på att bjuda på ett lättsamt klipp för att komma i fredagsstämning. Det är från Galenskaparnas "En himla många program". Vem behöver lära sig knopar när man kan köpa "knopar på lösvikt"...?

4. Vad kan man göra med Blockets risigaste renoveringsobjekt?

Blocket är en stor soppa med mycket ingredienser. Det finns både smarriga saker att kika efter och det allra jobbigaste att se. Som tillexempel den här gamla skönheten som numera är fast i marken istället för havet.

5. BANBRYTANDE ÖVERENSKOMMELSE OM AMERICA'S CUP

Idag svämmar sociala medier och mejlen över av en och samma pressrelease: Nytt banbrytande enande mellan lagen om ett framtida regelverk.

Top