VECKANS 5 MEST LÄSTA: Segelbåt för 1 dollar

Titt som tätt överraskar ni läsare med att visa extra stort intresse för en del inlägg. Man skulle kunna tro att det är lätt att förutspå vilka inlägg som kommer bli mer populära än andra men så är inte alltid fallet.


1. Hon köpte en segelbåt för 1 dollar.

Hon köpte en båt för en dollar och lämnade resten. Ett typiskt fall när en icke-seglare bestämmer sig för att fly verkligheten och göra något annorlunda.2. Våldsamt väder lämnar dryga efterräkningar (video x 3).

Det har väl inte undgått någon att det är orkansäsong. Harvey hade knappt hunnit klinga av när National Hurricane Center rapporterade om nya hot. Det var stormen Irma som samlade kraft ute på Atlanten. Hon kom att utvecklas till en av de kraftigaste någonsin.

3. Mediabåtsföraren som borde byta yrke (video).

Som media i seglarvärlden är det viktigt att vara där allt händer och ha en närhet till seglare och båtar. Detta var något som en mediabåt i Bejing var lite väl måna om.

4. JUST NU: Martin Strömberg seglar Volvo Ocean Race för fjärde gången.

Här följer ett pressmeddelande från Volvo Ocean Race: Seglaren Martin Strömberg kommer att delta i Volvo Ocean Race 2017-18 med laget ”Turn the Tide on Plastic."

5. Segling - en gentlemannasport - eller (video).

Det är lätt att vara behörskad och gentlemannamässig på bryggan, något svårare på banan. När tappade du besinningen senast?

Top