VECKANS 5 MEST LÄSTA: Tilläggningstipset vid snabb rymning

Ibland överraskar ni läsare med vilka inlägg som visar mest intresse. Det är lätt att tro att vi som skribenter kan förutspå vilka inlägg som kommer bli mer populära än andra, men så är det inte alltid. Här är den gångna veckans topplista!

1. Tilläggningstipset vi alla behöver om vi måste rymma fort

Ibland kan det vara svårt att få fast båten på ett bra sätt och samtidigt få loss den enkelt. Vi vill ju ofta komma rätt snabbt från bryggan av olika anledningar, här är nog knopen som löser våra problem.

2. SEX NYA TILL START I PETER NORLIN MEMORIAL ALBATROSS MYSTISK "FLYGANDE HOLLÄNDARE"

Helgen som var bjöd på ett startfält fullt av överraskningar i klassikernas säsongspremiär Peter Norlin Memorial Classic, med start och mål utanför Beckholmen i Stockholms hamnområde.

3. TBT: "Rock and Roll in the Roaring Forties" - med betoning på rulla...

TBT:Titeln på den här videon är ganska spot on. Det rullar rejält ombord på fiskekuttern Dagmar Aaen som i videon nedan seglar mellan Ushuaia i Argentina till Piriapolis i Uruguay.

4. Ben Ainslie återigen orsak till dramatisk krock (video)

Lördagens första seglingar blev intensiva och spännande, men en som återigen var lite för het på gröten var brittiska Ben Ainslie på Land Rover BAR.

5. Volvo Ocean Race skickar pik till America's Cup (video)

En liten pik med glimten i ögat? Det är i alla fall vad Volvo Ocean Race ger America's Cup för att de skjutit upp seglingarna!

Top