VÄRLDENS STÖRSTA TRÄBÅT TILL SALU

Här är en unik möjlighet att köpa världens största träbåt. Hon byggdes 2014 av Haji Baso och Haji Saka med ett skrov gjort utav järnträ och teak.


Designen av den 65,2 meter långa Lamima gjordes av den erkända båtdesignern Marcelo Penna från Barcelona. Interiören är lyxig med influenser ifrån Asien. Hon har också en imponerande segeluppsättning för att kunna segla i alla olika förhållanden.

Hennes eleganta interiör består av ett öppet plan, en luftig huvudsalong med en bar och en lounge och ett stort matbord med plats för 14 personer. Lamima kan husera alla 14 gäster i sju lyxiga sviter.

Till utsidan; framför huvudsalongen finns ett ståtligt soldäck som skuggas av ett parasoll. Här finns sittmöbler och ett matbord.

Lamina kommer med en besättning på 20 personer, en dedikerad tour-guide, två erfarna indonesiska kockar, två balinesiska massörer, en yoga-instruktör och två dykarinstruktörer. Lamima har dessutom två stora följebåtar, jetskis, paddelbrädor och kajaker ombord. Så man har nog svårt att bli uttråkad ombord! Men smakar det så kostar det. Utgångspriset ligger nämligen på 14 miljoner dollar, och vi vågar inte ens spekulera i vad den har för driftkostnader.

Med över 1200 kvadratmeter segel och en motor med 1000 hästkrafter cruisar Lamima i 10 knop och kan nå en toppfart på 12 knop.

FAKTA

Längd: 65,2m

Bredd: 11,2m

Vikt: 491 Tonnes

Byggd: 2014

Gjord av: Wood

Motor: 1 x MAN (1,000HP)

Cruisingfart: 10 knop

Pris: 14 miljoner dollar

BILDER

Är du intresserad? Kontakta Adam-Michael Papadakis på +44 20 7009 1950.

Top