Urban Lagnéus ny vd för Arcona Najad Yachts

Då nuvarande vd för Arcona Najad Yachts kommer att lämna bolaget under sommaren för ett uppdrag inom branschen har styrelsen utsett Urban Lagnéus till ny vd. Här följer ett pressmeddelande.

Urban har en gedigen bakgrund som seglare och från ledande positioner inom båtbranschen under många år. Urban kommer att tillträda befattningen under hösten 2021.

"Intresset för uppdraget har varit mycket stort," säger Håkan Eksandh som äger bolaget. "Vi är mycket nöjda med att få en sådan erfaren och kunnig person till att leda bolaget framåt. Branschen upplever just nu stor efterfrågan och Arcona Najad har lagt ned stora resurser på att utveckla kvalitet och modellprogram de senaste åren."

"Att få komma tillbaka till båtbranschen efter ett kortare mellanspel i annan bransch känns fantastiskt roligt och spännande," säger Urban. "Att dessutom få representera två välkända  varumärken och genomföra ett offensivt marknads och säljarbete framförallt i Europa men även i USA ger oss möjlighet att både rekrytera nya kunder och vårda befintliga."

Top