Ungdomsclinic i sprintsegling

Som en del av Svenska Seglarförbundets ungdomssatsning arrangeras en ungdomsclinic i Stockholm för ungdomar, av ungdomar med focus på sprintsegling i J70 - En möjlighet att utvecklas som seglare men även som domare och seglingsledare.

Följande är en nyhet publicerad av Svenska Seglarförbundet på deras hemsida

Ungdomar mellan 15-25 år från hela landet är 24-25 oktober välkomna att delta i en ungdomsclinic på KSSS där vi tillsammans utvecklar våra kunskaper inom sprintsegling och mer grenspecifikt J70. Det här är den perfekta helgen för dig som antingen vill utvecklas som seglare men också en helg för dig som vill ta nästa steg och utveckla din kompetens som antingen domare eller seglingsledare eller bådadera och detta genom ett nytt och mer praktiskt upplägg.

Tillsammans kommer vi anordna och säkerställa hög kvalité under hela helgen tack vare kunniga domare och seglingsledare på plats, och naturligtvis engagerade deltagare. Anmälan öppnar i slutet på augusti och kommer att kommuniceras ut genom Svenska Seglarförbundets hemsida samt utbildningsmodul.

Vi ser fram emot att se så många ungdomar som möjligt ta chansen att bidra till att utveckla svensk segling men också att vara med och skapa en rolig och energigivande helg tillsammans med oss. Mer information kommer snart.

U25 är Svenska Seglarförbundets ungdomssatsning för att få fler ungdomar att börja och fortsätta utvecklas i segling. Satsningen leds av ungdomarna själva.

Seglarhälsningar,

Eva Forslund SSF styrelse
Gustaf Lindskog SSF styrelse
Hugo Björklund U25 & Moderna föreningen
Julia Carlsson U25 & Moderna föreningen

Top