Team Pro4u summerar säsongen 2017

Team Pro4u har gjort en säsongssummering av deras framgångsrika säsong 2017 med bl a dubbla EM-guld på ORC-EM i Polen, ORC SM-guld och dubbla klassegrar i ÅF Offshore Race. Deras Presentation innehåller en massa intressanta detaljer om projektet. Läs trimmer Anders Björks text nedan.

- Team Pro4u har haft en fantastisk säsong 2017, dels har vi haft riktigt kul och kunnat utveckla och förbättra oss på flera områden och dels har resultaten varit bra. Vi har summerat vår säsong 2017 i bifogad presentation.

- Vi fortsätter nu vår satsning mot nya mål enligt ”Projektets” målsättningar. Under 2018 är vårt huvudmål Offshore VM som går i Holland i juli. Vi kommer också tävla en internationell regatta till och det är Kieler Woche, Baltic Pre-Worlds, i juni och innan dess Marstrand Big Boat Race, ORC SM, i maj.

- Vi tackar alla som tränat och tävlat med oss, alla konkurrenter och arrangörer, alla partners/leverantörer och speciellt vår huvudsponsor Pro4u, pro4u.se.

- Tack också till alla som följer vår Blogg, Facebook sida, artiklar och nyhetsbrev och hoppas ni följer med framöver också på vår resa mot nya mål! 

Blogg: swe88.wordpress.com

Facebooksida: Pro4uSailRacingTeam

Text: Anders Björk

Ladda ner Team Pro4u säsongssummering 2017 nedan.

Top