Sweboat och Hallberg-Rassy i nytt samarbete

Sweboat och Hallberg-Rassy i nytt samarbete om segelbåtsmässa på Orust. Här följer ett gemensamt pressmeddelande från parterna.

Fram till och med 2016 arrangerade Sweboat, tillsammans med Hallberg-Rassy, Öppna Varv på Orust. Från och med 2017 arrangerar Sweboat Marstrand Boat Show och Hallberg-Rassy arrangerar Öppet Varv i Ellös. Dessa två arrangemang har konkurrerat om samma helg, delvis samma besökare och samma utställare; segelbåtsföretagen och de tillbehörsföretag vars målgrupp är segelbåtsägare. Nu har Sweboat och Hallberg-Rassy bestämt sig för att fr o m 2022 tillsammans arrangera en gemensam segelbåtsmässa i Ellös och arbetsnamnet är ”Orust Sailboat Show - med Öppet Varv”.

Öppet Varv kommer från och med 2022 vara namnet på den del av segelbåtsmässan i Ellös där Hallberg-Rassy erbjuder visningar av sin båtproduktion på varvet samt deras tillbehörsbutik Hallberg-Rassy Parts.

Sweboat fortsätter även att arrangera mässan i Marstrand samma helg, under arbetsnamnet ”Marstrand Motorboat Show”.

”Vi är glada över att tillsammans med branschförbundet Sweboat äntligen få samla alla segelbåtsutställare och relaterade tillbehörsföretag på ett och samma ställe, här i vår hemmahamn i Ellös. Det här är riktigt bra för hela segelbåtsbranschen”, säger Magnus Rassy, VD Hallberg-Rassy.

”Vi ser fram emot att åter igen vara arrangör av en mässa tillsammans med Hallberg-Rassy i Ellös och välkomnar besökarna att se alla segelbåtar och segelbåts-relaterade produkter samlade på Orust nästa år - samtidigt som vi ser fram emot att vidareutveckla mässan i Marstrand tillsammans med branschen”, säger Mats Eriksson, VD i Sweboat.

Välkomna att se segelbåtar i Ellös och motorbåtar på Marstrand nästa år den 26-28 augusti 2022!

Top