SM e-segling omgång 3

På onsdag (den 8 februari) är det dags för omgång 3 i SM i e-segling. Inte mindre än 74 namn finns i resultatlistan. Med två stukna race lyder topp tre Seabear SWE 8459 (13), piccoloorso SWE 2028 (18) och Alocomor SWE 8329 (24) i den ordningen.

Det svenska mästerskapet har nu fått ihop 10 race och nästa 5 går av stapeln nu på onsdag, gott om tid att ladda upp om du vill ta chansen och utmana America's Cup-legender, OS-seglare och optiseglare samma kväll. Dessutom är det gratis!

SM i e-segling livesänds och kommenteras av Johan Sjöstrand och Christian Harding via www.twitch.tv, där man även kan se de tidigare omgångarna för att antingen få ta del av spänningen eller följa live. Virtual Regatta är plattformen som används med båtar som J/70, Fareast 28r, 49er, offshore racer och F50-katamaraner - en fin blandning av snabbt och taktiskt. 

Nyfiken på hur det har gått tidigare? Resultaten hittar man på sailranks.com. För tillfället ligger t ex matchracing-legenden Björn Hansen uppe i topp och tampas, men andra välkända namn smyger tätt bakom. Det blir en tuff kamp hela vägen in i mål!

Du anmäler dig via Livesändning via www.sailarena.com.

Top