Sista dagen att anmäla till Tjejträffen

Imorgon stänger anmälan till Tjejträffen 2023, skynda att anmäla dig om du är tjej mellan 13–20 år och älskar segling. 

Svenska Seglarförbundet arrangerar varje år Tjejträffen för tjejer mellan 13-20 år. Följande text är inbjudan från dem. 

Seglarförbundet bjuder in dig som seglartjej mellan 13-20 år (fyller det under 2023) till en helg där du får inspiration och kunskap om hur du kan utvecklas vidare som kappseglare. Seglingen är en av dina favoritsporter och under 2022 har du seglat som lägst regional tävling i Optimist eller nationell tävling i någon av Svenska Seglarförbundets rekommenderade juniorklasser. 

Målet med Juniortjejträffen är att du ska få inspiration och kunskap för fortsatt träning och tävling och samtidigt träffas och ha kul med nya och gamla seglarkompisar från hela landet. På programmet står föreläsningar, diskussioner, praktiska övningar som exempelvis fysträning, kost och tränings- och tävlingsplanering. På plats under helgen är, förutom grymma föreläsare, våra landslagsseglare Ida Svensson och Vilma Bobeck som våra inspiratörer. 
Foto: Daniel Stenholm 

Vi startar lördag 4 mars med samling kl 10:00. Vi avslutar på söndagen cirka kl 15.30. Vi bor i flerbäddsrum på Bosön. Fyll i anmälan namnet på en kompis du gärna vill bo med och om du har specialkost. Vi ser gärna att alla bor på Bosön då vi har kvällsaktiviteter, men vill du bo hemma så maila om detta. Det blir dock inget avdrag på avgiften.

Du bokar din resa och tar dig själv till Bosön idrottscenter på Lidingö utanför Stockholm. Svenska Seglarförbundet ersätter den del av din reskostnad överskrider 300 kronor om du reser på ett kostnadseffektivt sätt, spara kvitto/biljett. Kommer du redan på fredagen går det bra att boka boende fred-lörd till självkostnadspris, 400kr.

Anmälan: Vi har totalt 70 platser och det är först till kvarn som gäller. Anmäl dig här
Sista anmälningsdatum är 24 januari 2023.
Kostnad: inkl helpension och boende lörd-sön 800kr, kostnad extranatt fre-lör 400kr

Top