SEGLARE MINNS nr 46 - Släkten Wallenberg

Tisdag den 5 november är det ingen vanlig dag i Tranebergsstugan, Stockholm. Svenska Seglarförbundets Historiska Utskott bjuder in till SEGLARE MINNS nr 46 och huvudgästerna är Jacob Wallenberg och Gutta Johansson. 

Här följer ett pressmeddelande från Historiska Utskottet: 

Tisdag 5 november 2019 kl 18.00 i Tranebergsstugan

Kvällens gäster är Jacob Wallenberg och Gutta Johansson. Tema är Släkten Wallenbergs insatser för svensk segelsport. Alla vet vi att familjen Wallenberg betytt oerhört mycket för den svenska segelsporten och dess utveckling. Både för mindre och stora segelyachter.

Vi lovar att det blir en spännande kväll, under som vanligt gemytliga former hos Janne och Lolo i Tranebergsstugan! Vi äter middag tillsammans och efter middagen får vi höra Börje Larsson samtala med våra gäster och höra deras insiderberättelser om vad som egentligen hände på kappseglingarna.

Förhandsanmälan är obligatorisk för att vi ska kunna planera och genomföra kvällen. Anmäl till Åsa på Seglarförbundets kansli, 08-459 09 93, eller asa@ssf.se. Allra senast fredag 24 oktober 2019.

Kostnaden, inklusive delikat middag i Tranebergsstugan, 200 kronor, betalas kontant vid ankomsten till T-stugan eller Swisha summan GENAST till 123 092 87 05. Skriv syfte och ditt namn. Gäller även som bindande anmälan!

Välkomna till kvällens Seglare Minns, som är vår 46:e träff med seglarlegender!

Top