Segla riktigt långt

Årets Kvinnliga Äventyrare 2018, Emma Ringqvist, seglade 15000 sjömil ensam i sin L32 Caprice. En segling på nio månader, varav sju ute till havs. Från Göteborg till Södra Oceanen och hem igen.
 

Efter att ha seglat över Atlanten till Brasilien, och sedan ner till Tristan da Cunha, seglade Emma non-stop och utan fungerande motor från Sydatlanten och över ekvatorn till Skottland. En non-stopp segling på 67 dygn som hon i 2018 kårades som Årets Kvinnliga Äventyrare för.
 
I ett gratis webinar pratar långseglarparet Margareta och Thomas Veber med Emma Ringqvist om att segla långt, riktigt långt. Hur förbereder man sig för två och en halv månad till havs? Varför vill man vara på havet så länge? Hur hanterar man de problem som uppstår? Är det skillnad på en sån segling om man är man eller kvinna?
 
“Jag har försökt att hitta en bild på Emma där hon inte ser glad ut”, berättar Thomas Veber. “Men det verkar som att hon alltid är på gott humör, och det är jag säker på att alla som är med på webinaret också kommer vara efteråt.”
 
Till skillnad från en inspelad intervju kan du under själva webinaren ställa just dina frågor. Det kostar inte ett öre att vara med! Varken i transport eller deltagaravgift.
 
Webbinaren äger rum onsdagen den 3 mars klockan 19.30 och håller på cirka en timme. Mer information och anmälan hittar du på www.thomasveber.se.

Top