Search tipsar: Det händer på båtmässan!

Allt för sjön är en mässa för alla som älskar att vara på sjön, njuta av storslagna båtar, vackra segelbåtar, snabba motorbåtar, unika träklassiker, tillbehör och vattensporter i Water Park. Lyssna på spännande föredrag och ta del av årets alla innovativa nyheter. Under mässans tio dagar kan du möta närmare 400 utställare och 70 000 besökare men vi vill slå ett slag för några happenings du absolut inte får missa. 

She Captain - Anna Mourou 

Anna Mourou grundade det kvinnliga seglings och motorbåtsnätverket She Captain som på 2 år växte till Sveriges största med över 3000 medlemmar. Med stor framgång aktiverar och engagerar de kvinnor till delaktighet, mod och jävlaranamma på sjön. Hör Anna berätta om She Captain och deras tydliga strategi som framgångsrikt engagerat och motiverat kvinnor till ett aktivt båtliv. 

  • Sail Forum - A03:01

Ett år utan skor - karibiska övärlden - Margareta Veber

Margareta Veber har långseglat 15 månader med sin familj. I detta föredraget berättar hon om seglingen i den karibiska övärlden. Utöver anekdoter från seglingen kommer Margareta också in på vem som kan bestämma över ett äventyr, hemlängtan och hur man genomför ett stort seglingsprojekt. Föredraget är baserat på boken “Ett år utan skor” om familjens segling till Karibien. Den seglingen följdes också av SVT i tv-programmet “Familjer på äventyr”.

  • Sail Forum - A03:01

Söderhavet - en historisk seglingsodyssé med Lars Hässler

Världsomseglaren Lars Hässler har i 25 års tid seglat över 7600 sjömil per år. Här berättar och visar han bilder från sina seglingar i Söderhavet med sin S/Y Jennifer.

  • Sail Forum - A03:01

Yttre Hebriderna - Tobias Törnebohm

Seglaren Tobias Törnebohm berättar om Skottlands västkust och Yttre Hebriderna. Det är segling både mot och med tidvattenströmmarna i ett kargt men vackert landskap. Han har under flera år organiserat olika långseglingar.

  • Sail Forum - A03:01

Segla stora och små J-båtar - Magnus Woxén

Magnus Woxén, skärgårdsseglare men också kappseglare på högsta nivå har seglat fyra jorden-runt kappseglingar. Nu är han taktiker och ibland rorsman på J-båten Topaz, en vacker skapelse med besättning på hela 35 personer. Han är också aktiv i J/70 klasser och kommer att berätta om likheter och skillnader mellan små och Stora J båtar.

  • Sail Forum - A03:01
Top