SEARCH MAGAZINE - NYHETER PÅ METS del 1

Varje år i november vallfärdar båtleverantörer och branschfolk till METS för att besöka en av världens största mässor tillägnad den marina fritidssektorn. Så oxå vi. Och här är några av prylarna vi fastnade för - fler kommer i nästa nummer av Search Magazine.


Stay tuned!

Prenumerera!

Harken

Efter America's Cup känns Harkens aerodynamiskt utformade piedestal som ett självklarhet. Den är bara så läcker! Perfektion från alla håll och kanter. Mer från Harken kommer i nästa nummer.

Harkens air piedestal är bara så läcker.

Magic Marine

Mer prylar i America's Cup-stil kommer från Magic Marine. Här en snygg och ultralätt hjälm. Vindsurfare och kitare har burit hjälm länge och troligtvis är det en pryl som vi kommer se mer av även inom segling.

Här en snygg och ultalätt hjälm från Magic Marine.

Zhik

Zhik har tillverkat off shore-produkter ett tag nu och äntligen har delar av kollektionerna landat även i Sverige. Den här stöveln ser ut att hålla dig både varm och torr om fötterna. Mer från Zhik kommer i nästa nummer av Search.

Zhik

Lewmar

Lewmar kommer med en nu serie lättvikts-winschar för racing tillverkade i aluminium. Finns även i kolfiber. Läckert.

Lewmar kommer med en nu serie lättvikts-winschar för racing tillverkade i aluminium.

Karver

Karver introducerar en ny och revolutionerande avlastare med 3D-grepp och "fjärrutlösare". Mer om detta i nästa nummer av Search.

Karver introducerar en ny och revolutionerande avlastare med 3D-grepp och

Top