Royal Air Forces lokalisering av seglare i nöd toppar veckans virallista

På veckans virallista hamnar de inlägg som lockat flest läsare. Vi är inte överraskade att Royal Air Forces klipp från räddningsuppdraget av en seglare i nöd ute på Atlanten cirka 700 M från land gick hett. En uppdatering från TV-programmet Över Atlanten visade sig också populär, liksom "trailer sailor" Viko S21. På fjärde och femte plats landade en lista över de 5 dyraste båtarna på vår marknadsplats just nu respektive regattarapporten från EM i Laser Master.

1. Seglare räddad i Atlanten efter mastbrott

Det är inte speciellt ofta man får hänga med Kungliga flygvapen ut på räddningsuppdrag men här bjuder Royal Air Force (RAF) på en inblick i deras arbete från i lördags.

2. Stora problem i TV-programmet Över Atlanten

Fjärde säsongen av TV-serien Över Atlanten är den tuffaste i programmets historia.

3. Trailer sailor Viko S21

Polackerna verkar ha en viss förkärlek till pocket cruisers. Kommer du t ex ihåg Maxus 22? En söt, liten, trailerbar historia utrustad med sänkköl. Viko S21 påminner oss om konceptet.

4. 5 dyraste båtarna till salu på Search Marknad

Search Magazine Marknad är en handelsplats för båtar och tillbehör där hittar du allt från sportiga racers och femtiofotare redo för världshaven till enklaste instegsjollen. Du kan också efterlysa om du söker något speciellt. Samtliga marknadsannonser hos oss hittar du på www.searchmagazine.se/marknad.

5. Fina framgångar på EM i Laser Master

EM i Laser Master, eller rättare sagt, EurILCA Master European Championships, gick av stapeln i spanska L'Escala mellan den 7 och 13 oktober. Inte mindre än 13 svenskar var på och två av dem knep brons.

Top