Rejäl cliffhanger för lag fyra i Volvo Ocean Race

Med 225 dagar kvar till start har vi nu fått en riktigt nervkittlande cliffhanger som gör det svårt att sitta still och vänta in.


Veckans första nyhet från Volvo Ocean Race avslöjade att Team AkzoNobel får den helt nybyggda båten inför racet som startar i höst. Men inte långt efter den nyheten, knappt så man hunnit ta in det, släpps nästa bomb. Ett fjärde lag är på väg. 

Vilket lag det handlar om avslöjar man inte riktigt än, för vi som följer har tydligen inte fått vänta länge nog. Så för att försäkra sig om att vi sitter som på nålar, ger man en teaser om att det senare i mars kommer släppas ett fjärde lag. 

- Vi är mycket glada över att kunna ha med denna, rätt spännande kampanj i nästa Volvo Ocean Race, säger Mark Turner, VD för Volvo Ocean Race.

Båt sju och åtta är planerade att genomgå ommontering under senvåren, så Turner kan inte lova att alla lag kommer att släppas innan sommaren. Eftersom båtarna numera är one-design, behöver lagen inte längre börja en kampanj lika tidigt som tidigare år. 

Top