Pressrelease från B&G kartplotter

Nedan följer en pressrelease från företaget B&G som har uppdaterat sina kartplottrar, instrument och autopiloter. 

Ny Programuppdatering för B&G kartplottrar, H5000 Instrument och autopiloter

Uppdateringen adderar möjlighet att koppla upp mobilen och förbättrade H5000 funktioner

Southampton, Storbritannien – B&G, ledande inom design och tillverkning av världklass elektronik för seglare, tillkännagav idag en serie kraftfulla mjukvaruuppdateringar för sina prisbelönta kartplottrar och för sitt H5000 instrument och autopilotsystem. Tillgänglig som kostnadsfri nedladdning från B&G-hemsidan, möjliggör programvaruversion 18.2 bättre anslutning mellan Vulcan och Zeus skärmar och mobiltelefoner samt adderar stöd för ny appkompabilitet. En separat mjukvaruuppdatering är också tillgänglig för B&G H5000 instrument och autopilotsystem, vilket ger förbättrad vind- och båthastighetskalibrering som är utformad för att optimera prestanda och ge användarna bättre data, så att de kan fatta bättre beslut och uppnå bättre resultat.

 

Zeus och Vulcan-kartplotter uppdateringar (version 18.2)

  • Meddelande och telefonnotis display

Kompatibel med alla nuvarande Bluetooth-aktiverade Zeus3 och Vulcan-skärmar, tillåter programvaruuppdateringen att användare snabbt och enkelt kan para sin smarttelefon för att få SMS-funktionalitet till sin enhet. Enhetsberoende funktioner inkluderar stöd för både iOS och Android, inkommande textmeddelandevisning och svar, skapandet av nya meddelanden och meddelandenmall samt tillgång till meddelandehistorik och samtalsloggar. 

 

H5000 Instrument och pilotuppdateringeringar

Den senaste H5000-utvecklingen ger ett systemövergripande paket med uppgraderingar med ett brett utbud av nya funktioner, förbättringar och korrigeringar baserade på installationsprogrammet och användarfeedback.

 

  • Sann vindkorrigering (True Wind Correction)

Denna programversion ger korrigering av True Wind Speed över hela vinkelområdet, inklusive uppåtvind. Både True Wind Speed och True Wind Angle-tabeller använder nu cubic spline interpolation för att ge smidigare korrigeringar till True Wind-data.

 

 

  • Båtfart/hälkorrigering (Boat Speed/Heel Correction)

Möjligheten att välja båthastighet som används för att korrigera båthastigheten läggs till för att möjliggöra mer exakt korrigering.

 

  • Andra uppdateringar

Denna H5000-uppdatering ger över 50 mindre uppdateringar och förbättringar över olika områden, inklusive Pilot, tidvattenberäkning, laddningsstöd, bilddämpning, websockelgränssnitt, AIS-skärm och samtal, användarskärmsmallar och mer. Fullständiga detaljer finns på hemsidan.

 

“Återigen är vi glada att förbättra B&G-system för att möta våra kunders behov och önskemål, säger Alan Davis, produktchef, B&G. "Dessa uppdateringar är nu tillgängliga som en kostnadsfri uppdatering på vår hemsida som gör att alla konsumenter kan njuta av den bästa upplevelsen.”

 

För mer information om den nya 18.2 programuppdateringen, förbättrade H5000-funktioner eller andra B&G produkter vänligen besök www.bandg.com.

 

Top