Organisationen förstärks med elitseglare

Under rubriken branschnytt lyfter vi affärsrelaterade nyheter och pressmeddelanden som berör båtliv generellt och segling i synnerhet. Här följer ett pressmeddelande från Eriksberg Boat Show.

Många av oss associerar Anna Holmdahl White med matchracing i allmänhet och Lysekil Women’s Match som hon både initierade och drev under många år i synnerhet. Nu kliver hon in som projektledare och affärsutvecklare för den flytande mässan. Fotografiet ovan kommer från LBYC Ficker Cup 2022. Anna, längst bak i båten, seglar tillsammans med WINGS.

Den 14-16 april genomförs den andra upplagan av Eriksberg Boat Show. Den första mässan fick ett fantastiskt mottagande av utställarna och de 35 000 besökarna. Nu pågår arbetet med att fortsatt utveckla evenemanget för att bli en värdefull mötesplats för båtbranschen och en arena för att lyfta fram ett hållbart båtliv och en levande skärgård.

På Maskinkajen 17 på Eriksberg är förberedelserna i full gång inför Eriksberg Boat Show som går av stapeln den 14-16 april. En tidpunkt när vi alla längtar som mest efter båtlivet och den svenska skärgården. Förra årets mässa var en succé och för att fortsatt utveckla konceptet och evenemanget förstärks projektorganisationen med elitseglaren Anna Holmdahl White som projektledare och affärsutvecklare.

Eriksberg flytande båtmässa är en unik arena där konsumenterna har möjlighet att få uppleva båtar och tillbehör i sitt rätta element samtidigt som det är en besöksupplevelse för hela familjen med prova-på- aktiviteter, god mat och härlig atmosfär.

Kjell Hansson, VD och initiativtagare till Eriksberg Boat Show berättar nu att organisationen förstärks för att fortsatt utveckla evenemanget och då med extra fokus mot segling. ”Med ett sinne för affärsutveckling och hjärta för segling kommer Anna bli ett värdefullt tillskott i vår organisation och fortsatta utveckling”.

Anna Holmdahl White har en gedigen bakgrund som projektledare inom evenemang och ett brett kontaktnät inom båtbranschen efter att bland annat initierat och drivit Lysekil Women’s Match. Tävlingen utvecklades till norra Bohusläns största årligen återkommande evenemang och världens främsta segling för kvinnor. Parallellt har Anna seglat matchracing i världseliten och engagerat sig i olika roller nationellt och internationellt inom seglingssporten.
”Jag ser fram emot att ta med mig mina erfarenheter från evenemang och kontakter i branschen för att fortsatt utveckla Eriksberg Boat Show. Jag brinner för en levande skärgård och ett hållbart båtliv och inte minst seglingen som en aktivitet för hela livet. Eriksberg Boat Show kommer fylla en viktig roll och visa på allt fantastiskt vi har i vår skärgård och hur gemene man kan ta del av det”, kommenterar Anna den nya rollen.

Top