Och vinnaren är...

I fredags gick startskottet på tävlingen VINN EN JACKA FRÅN SAIL RACING. Genom att ange rätt rad; 1, X och 2, på tre frågor före lördag kväll klockan 23:59 deltog man i en utlottning av Sail Racings nya skaljacka SAIL RACING LINK TECHNOLOGY™ som hade premiär samma dag.


Rätt rad och den lyckliga vinnaren, samt överraskningspris för "extra väl genomförd tävling" hittar du längre ner!

I samband med jacksläppet lanserade Sail Racing filmen SAIL RACING LINK TECHNOLOGY™ som du kan se på www.sailracing.com.

RÄTT RAD ÄR 1, X OCH 2

Sail Racing har ett team av seglare som de arbetar med när de utvecklar sina kläder. Tre av dem är Hans Wallén, Fredrik Lööf och Rasmus Kostner.

➢ 1996 tog Hans Wallén OS-silver i Starbåt i Atlanta. Vem gastade?

1. Bobby Lohse

X. Magnus Holmberg

2. Magnus Mango Augustsson

➢ Fredrik Lööf är en av de ledande seglarna i en pågående skandinavisk seglingstävling. Vilken?

1. ESL

X. M32 Cup

2. Magic Cup

➢ Rasmus Kostner har erfarenhet från World Match Racing Tour, America’s Cup och Volvo Ocean Race. De senaste åren har han seglat i Extreme Sailing Series. Vad heter laget?

1. Gac Pindar

X. Alinghi

2. SAP Extreme Sailing Team

OCH VINNAREN ÄR..

Ett stort grattis till RONNIE ANHAMMER som har vunnit en SAIL RACING LINK TECHNOLOGY™. Ronnie - Vi behöver din storlek!

Vi vill även gratulera FREDRIK ASPHEDE för "extra väl genomförd tävling". Du kommer få ett litet bonuspris för nedan väl formulerade rader.

"Hoppas, hoppas på en ny bra, snygg och cool jacka. Jag fick mitt första SR plagg 1977. En frottéhalsduk jag bar med stolthet i hamnen som fjortonårig opimistpojke med önskan om en flipper scow."

Top