Ocean Film Tour Volume 5

Just nu pågår International Ocean Film Tour vilket är en dröm för oss havs-älskare. Det är flera olika historier som tillsammans sätts ihop till en långfilm som visas på Biosalonger världen över. 

Det här året är det bland annat en film om en blind kvinna som lär sig att simma och tar flera OS guld. Senare får vi se berättelsen om en fransman som seglar en liten katamaran runt jorden ensam. Katamaranen är en liten jolle och det finns ingenstans att skydda sig från sol, vind eller vatten. Han välter flera gånger och båten går sönder, allt och lite till får vi se i filmen. 

Avslutningsvis följer vi med hem till Kai Lenny, multitalangen från Hawaii som kan göra allt vad det kommer till vattensport. 

Efter att ha sett hela långfilmen på bio kan jag verkligen rekommendera fler att gå och kolla. Tyvärr hittar jag ingen speltid i Sverige och närmsta plats att se filmen verkar vara i Danmark... Efter att ha pratat med en som jobbar med festivalen kommer de tyvärr inte finnas på youtube senare utan vi kan enbart spana in trailern så länge eller åka på weekend till Danmark och kolla. Besök www.oceanfilmtour.com för mer information. 

/Rebecca 

Top