Nyfiken på Tjörn Runt?

Tjörn Runt och Stenungsunds segelsällskap deltar på Båtmässan 2014

Som vanligt inleder Stenungsunds segelsällskap kappseglings och Tjörn Runt-året på Båtmässan. Du hittar dem i C-hallen, C 06:02, och har flera olika aktiviteter under mässveckan. Vi vill speciellt flagga för deras informationsträff onsdagen den 5 februari mellan 18:30 och 19:30. Ett fantastiskt tillfälle för dig som är nyfiken på Tjörn Runt, oavsett nivå, att träffas och snacka segling och kappsegling med likasinnade! Vi ses i lokal H1 på Båtmässan!

Pressrelease från Stenungsunds Segelsällskap/Tjörn Runt:

Förra året firade Tjörn Runt 50-årsjubileum och vi gjorde många förändringar. Hur skall vi segla i år? Blir det två banor även i år? Blir det andra förändringar? Alla frågor får sina svar på vår informationsträff för seglarna onsdagen den 5 februari.

2014 har vi anledning att fira igen. Den här gången är det vår segelklubb som fyller 50 år och kappseglingen Lilla Tjörn Runt som seglas för 30:e gången. Att vi firar lite extra kommer att märkas redan under Båtmässan.

Övriga aktiviteter med StSS under Båtmässan:

Fredag 31 januari. Invigning för press och speciellt inbjudna gäster. Vi kommer även att presentera vår nya titelpartner

Lördag 1 februari-9 februari. Mässan öppen för allmänheten. Besök vår monter C 06:02

Söndag 2 februari kappsegling med radiostyrda båtar Dragon Force 65, i bassängen.

Onsdag 5 februari kl. 18.30-19.30. Informationsträff för Tjörn Runt-seglare lokal H1.

Varje dag blir den kvalseglingar med radiostyrda båtar i bassängen för Lilla Tjörn Runt Indoor Cup.

Lördag 8 februari. Final Lilla Tjörn Runt Indoor Cup.

Söndag 9 februari kappsegling med radiostyrda båtar Micro Magic Cup, i bassängen.

Läs mer på:

www.stss.se

facebook.com/StenungsundsSegelsallskap

facebook.com/TjornRunt

facebook.com/LillaTjornRunt

Den 16 augusti 2014 genomförs kappseglingen Tjörn Runt för 51:a gången. Segeltävlingen där olympiamästare och familjeseglare samsas på samma banor runt Tjörn och tävlar under samma förutsättningar.

Den 15 augusti seglas den unika distansseglingen Lilla Tjörn Runt för 30:e gången runt Stenungsön. Kappseglingen har blivit en av Sveriges och Nordens största optimistjolletävlingar med närmare 300 deltagare.

Nyfiken på Tjörn Runt?

Top