Mini update från Swe Sailing Team

Det är en speciell tid där ingen vet egentligen slutet på pandemin men vi alla saknar det normala. För vissa är det enklare att isolera sig och inte resa så mycket medan svårare för andra.

Vintern står runt hörnet i Sverige och det börjar bli allt kallare att segla på hemmaplan. För våra landslagseglare är det svårt att planera vinterträningen med att välja plats där det förhoppningsvis inte blir någon lockdown eller bara fortsatt tillåtet att segla. Många har ändå åkt iväg och än så länge fått in bra seglingstimmar.

Lanzarote har lockat flest landslagseglare då både 470, Finnjolle och Nacra befinner sig där. Lovisa och Olivia skickar en hälsning efter några fantastiska dagar på deras favoitö. 

Likaså gör Nacra gänget som kommer stanna där fram till jul.

FX gruppen ska precis börja sitt andra träningsläger i Punta Ala, Italien där de hittills har haft fantastiska förhållanden med sol, värme, fina vågor och mycket vind.  

Laser gänget kommer befinna sig i Vilamoura där de varit några gånger tidigare och vi vet sen innan att det är ett säkert kort för segling. 

Säsongen för 2021 börjar falla på plats och regattor fyller kalendern. Sveriges landslag är fast besluten att det här extra året blir till deras fördel. 

Top