Miami OCR dag tre, förkylning i truppen!

Igår var sista dagen innan guldfinalenerna, de svenska är fortfarande med i toppen i 49:er, laser, och Starbåt. Det är lite oroande att både Johan Wigforss och Jesper Stålheim känner av förskylningssymptom. Frågan är om det är något som går i truppen och hur det kommer påverka de fortsatt seglingarna. Går det att isolera de förskylda utövarna från resten av truppen är frågan?


Johan twittrar:

 

  • "Fick inte riktigt till första kryssarna idag. Lyckades dock komma tillbaks någorlunda. Nu väntar sängen, hälsan inte på topp."
 • Och så här skriver Jesper:


  "Var rejält sliten när jag vaknade imorse och kom aldrig riktigt in i racemode innan första racet. Lyckades komma runt kryssmärket i ok form innan resen av racet var riktigt dåligt. Lyckligtvis hade jag en bra lucka bakåt så jag tappade inte så mycket utan blev sju.

  Tror jag börjar dra på mig en liten förkylning, alternativt är det min visdomstand som skapar lite liknande sympton..

  Andra racet var bättre. Låg med ok upp mot kryssmärket och gjorde ett riktigt bra kryssavslut och lyckades runda tvåa. En placering jag höll in i mål efter en kamp med goodie och argentinaren. I sista racet fungerade länsarna mycket bättre vilket underlättar rätt mycket.

  Tappade en placering och ligger nu femma, vilket är bra inför finalen. Speciellt med en bra borträknad för tillfälle"

  Följ seglingarna live och kolla in resultat här när tävlingen går in i finalerna då allt avgörs!

  Top