Marcus Rydbo nominerad till sommarvärd

Seglaren Marcus Rydbo är nominerad som lyssnarnas sommarvärd för programmet Sommar av Sveriges Radio P1. Rösta fram honom på sverigesradio.se.

Lyssnarna har möjlighet att rösta fram en egen sommarvärd bland åtta kandidater som P1 valt ut. Marcus är en av de åtta utvalda. Han kommer att berätta om sin segling till Azorerna, tillsammans med sina två döttrar Moa 13 år och Mathilda 10 år. Seglingen gjorde de två år efter att Marcus fru och döttrarnas mamma gått bort i bröstcancer. Seglingsresan blev också en resa mot ett nytt liv för familjen.

"Mitt program kommer, om jag blir framröstad, till stor del handla om två resor, dels den tunga resan att följa min frus tuffa kamp mot cancern, dels den fantastiska segling mina barn och jag ändå lyckades genomföra och hur vi som familj hittade tillbaka till livet", säger Marcus.

Vill du lyssna på Marcus? Gå in och rösta fram honom på sverigesradio.se. Där kan ni också höra de första 5 minuterna av hans sommarprogram. Röstningen pågår mellan den 5-24 maj. I juni presenteras vem som blir lyssnarnas sommarvärd.

Top