Livesändning av Star Sailors League - en bra helgsyssla kanske?

Star Sailors League, SSL, är en serie som består av alla Starbåtstävlingar under ett år och till det är också en ranking kopplad. Så trots att starbåten försvann från OS, kan alla starbåtsfans fortsatt få se denna mäktiga klass som med all säkerhet är en av de mest stjärnspäckade klasserna i världen. Startlistan på SSL:s Grand Final som just nu seglas på Bahamas består av idel världsmästare och olympiska medaljörer. Dessutom sänder man detta event live med bra kommentering, så varför inte ägna en del av helgmyset till att spana in lite klassisk segling i paradisiska Bahamas? 

Regattan består av en kvalficeringsomgång där de 11 bästa går vidare till söndagens finalseglingar. Imorgon lördag är sista dagen av kvalseglingar då två seglingar skall seglas. Leder resultatlistan just nu gör fransmännen Rohart/Ponsot. Utöver de topprankade Starbåtsseglarna är flera wildcards inbjudna, en av dessa är matchracingmästaren Ian Williams som hävdar sig väl även i Starbåten, just nu på en total tiondeplats. 

Hela regattan sänds live på live.starsailors.com, spana in segling i världsklass! Resultatlistan och mer information hittas på www.starsailors.com.

Top