Låt oss Presentera: UK Sailmakers

Vi har inte bara landets skönaste läsekrets, vi har också Sveriges bästa partners, kunder och annonsörer. Utan dem inget Search Magazine. Så för att uttrycka vår uppskattning drar vi igång serien ”Låt oss presentera”. Nu har turen kommit till UK Sailmakers.

Varje enskild partner, kund och annonsör förmedlar information om sin verksamhet genom vår plattform (magasin, hemsida samt sociala medier) men bidrar också med inspiration och sunda kärnvärden. Det är något vi är både glada och stolta över. Vi har aktivt valt att inte exponera tobak, alkohol och spel kommersiellt i Search Magazine.

UK Sailmakers grundades 1946 i New York som Ulmer Sails. Idag är segelmakeriet ett av de mest etablerade och välrenommerade, med närmare 50 loft och servicecenter strategist placerade runt om i världen. I Sverige hittar man UK i Stockolm på Fräsarvagen 7B i Skogås samt i Göteborg på Kråketorpsgatan 10 i Åbro. Varje UK-loft har sin personliga prägel och kunskap om de lokala förhållandena och seglingen i sitt område. Garantin för detta är att loftet ägs av den lokala segelmakaren. Bemötandet är personligt och servicen snabb. UK Sailmakers erbjuder segel för cruising, racing och one design. Exempel på det är segel till en av Sveriges största och mest aktiva entypsklasser J70 (kölbåt skall tilläggas) som du kan se i klippet nedan.

Top