Låt oss presentera: North Sails

Vi har inte bara landets skönaste läsekrets, vi har också Sveriges bästa partners, kunder och annonsörer. Utan dem inget Search Magazine. Så för att uttrycka vår uppskattning drar vi igång serien ”Låt oss presentera”. Nu har turen kommit till North Sails.

Varje enskild partner, kund och annonsör förmedlar information om sin verksamhet genom vår plattform (magasin, hemsida samt sociala medier) men bidrar också med inspiration och sunda kärnvärden. Det är något vi är både glada och stolta över. Vi har aktivt valt att inte exponera tobak, alkohol och spel kommersiellt i Search Magazine.

North Sails grundades 1957 i San Diego av seglaren tillika ingenjören Lowell North. Idag är det ett globalt segelmakeri med 150 loft runt om i världen. Sverige har två loft, ett på Lidingö i Stockholm (Ängshyddevägen 1) och ett i Västra Frölunda, Göteborg (Hulda Mellgrens gata 1). Man tillverkar segel för all former av segling: racing, cruising, one design, grand prix, offshore, super yachts och flerskrov samt classic.

Klippet nedan visar tillverkningsprocessen av storsäljaren North 3Di. Ett lätt, stumt och hållbart segel för kappsegling (kevlar och kolfiber) som för första gången lanserades 2010. En ganska komplex historia, enjoy!

Top