Låt oss presentera: Knape Marin

Vi har inte bara landets skönaste läsekrets, vi har också Sveriges bästa partners, kunder och annonsörer. Utan dem inget Search Magazine. Så för att uttrycka vår uppskattning drar vi igång serien ”Låt oss presentera”. Nu har turen kommit till båtmäklaren Knape Marin AB.

Varje enskild partner, kund och annonsör förmedlar information om sin verksamhet genom vår plattform (magasin, hemsida samt sociala medier) men bidrar också med inspiration och sunda kärnvärden. Det är något vi är både glada och stolta över. Vi har aktivt valt att inte exponera tobak, alkohol och spel kommersiellt i Search Magazine.

Knape Marin AB grundades 1985 i Fiskebäck, strax utanför Göteborg, utav Bo Knape. Idag är mäklarverksamheten rikstäckande med säljare och representanter i Stockholm, Malmö, Nyköping, Västerås, Norrköping, Oxelösund och Kalmar samt Norrland (Örnsköldsvik). Uppskattningsvis är cirka 150 begagnade segel- och motorbåtar i "omlopp" varje år. Samtliga båtar som säljs besiktigas utav fristående och auktoriserade besiktningsmän och ingår vid köp av båt.

Bo Knape själv har många seglingsmeriter, SM-guldet i Flying Junior från 1966 och OS-silvret i Soling från spelen i Munchen/Kiel 1972 (Stig Wennerström var rorsman) är två exempel på det.

Top