Julklappstips: Termosflaska för både äventyr och daglig användning

Ett av knepen att hålla sig väl med besättningen som OBR i Team SCA var att servera uppfriskande drycker 24-7 i allt från stiltje i Stilla havet till kuling i Södra ishavet. En bra termos gör inte hela jobbet, men nästan.

Våra vänner på Happy Yachting beskriver Subtech Thermos Bottle som "ett nödvändigt tillskott till alla dina äventyr samt för daglig användning till och från jobbet. Termosflaskan håller dina drycker iskalla i upp till 24 timmar eller rykande varma i upp till 8 timmar."

Denna tuffa termosflaska har dubbla väggar, är vakuumisolerad och tillverkad i rostfritt stål med extra kopparplätering för att hålla temperaturen på drycken under en längre period. Insidan är försedd med en keramisk beläggning för att göra det lättare att rengöra och få bort kvarvarande lukt, efter användning för till exempel morgonens kaffe eller andra smaksatta drycker.

Foto: Subtech Sports

För att göra termosflaskan optimal för såväl äventyr som för daglig pendling har den ett ”Quick twist”-lock; du behöver skruva locket ett kvarts varv för att kunna ta en snabb uppfriskande klunk när du är på språng.

Den cylinderformade termosflaskan med sin breda öppning gör det dessutom enkelt kan lägga isbitar i den för att hålla din dryck iskall till sista klunken på sommaren. Om du istället fyller termosen med hett kaffe eller varm choklad på vintern så håller sig drycken rykande varm tills solen går ner.

Öppningen gör det också mycket lätt att skölja rent flaskan när du är på språng eller snabbt fylla nytt vatten från grunda färskvattenkällor. Du kan också dricka direkt från termosflaskan istället för att krångla med att hälla upp i en kopp varje gång du vill ta en uppfriskande klunk. Liksom alla Subtech produkter är den här termosflaskan byggd för att hålla livet ut och vara med dig på alla dina fantastiska äventyr!

Foto: Subtech Sports

NÅGRA SNABBA FAKTA

Håller vattnet iskallt upp till 24 timmar
Håller kaffet rykande varmt upp till 8 timmar
Trippleisolerad; vakuumisolerad samt förstärkt med kopparplätering
Rostfritt stål
Premiumkänsla gjord för att hålla en livstid
Enkel att dricka direkt ur termosflaskan
Får plats med isbitar
Enkel att diska
Keramisk beläggning
Universal termosflaska
 
TEKNISK DATA

Volym: 600 ml
Färg: Svart/Gul invändigt, Vit/Gul logga
Material: Rostrfrittstål flaska
Lock: Plast och Silikon lock
Kopparplädering
Kermaiskbeläggning
Dimensioner: 23,5 x 7,7 x 7,7 cm
Vikt: 328 g

Priset ligger på 490:-

Som konsument går det faktiskt att göra skillnad. Vi förespråkar medveten konsumtion för ett hållbart samhälle.

Top