Jobbtillfälle: Lärare / tränare till Seglargymnasiet i Vellinge

Under rubriken jobbtillfälle tipsar vi om lediga tjänster inom båtbranschen. Just nu rekryterar Seglargymnasiet i Vellinge en lärare / tränare på 40-50%.

Brinner du för segling och gillar utmaningen med att få varje individ att nå sina mål? Sundsgymnasiet i Vellinge söker nu en lärare / tränare på 40-50% som tillsammans med huvudansvarig lärare / tränare ska ansvara för att driva och utveckla verksamheten. Sundsgymnasiet i Vellinge står i framkant på många plan både inom segling och studier. Seglingsmässigt finner du här de snabbast växande seglingsklasser, de foilande.

Tjänsten är placerad på idrottsutbildningen där eleverna kombinerar ett högskoleförberedande program med sin idrott. En utbildning som präglas av gemenskap, högt uppsatta mål och elever med dubbla karriärer i och med att eleverna satsar både på idrott och skolan.

Låter det spännadne? Surfa vidare till "Ansök nu".

Klippet nedan publicerades den 27 oktober 2020. Från och med hösten 2023 blir Sundsgymnasiet ett Riksidrottsgymnasium med fokus på segling. Svenska Seglarförbundet har sex nya RIG-platser och valt att nu satsa på Vellinge, utöver Motala och Lerum.

Top