Jenny Axhede ny utbildningskoordinator på Seglarförbundet

Det blir Jenny Axhede som får vikariatet som utbildningskoordinator på Svenska Seglarförbundet (SSF). Hennes primära uppdrag blir att koordinera SSF:s utbildningar för ledare och funktionärer och ge service till våra SSF Seglarskolor.
FlerPrint

- Jag ser mycket fram emot att få jobba med mitt stora intresse för segling och med utbildningsfrågorna inom idrotten, säger Jenny. Det ska bli kul att bidra till att göra segling mer tillgänglig genom utbildning och se hur vi på bästa sätt kan dra nytta av det utvecklingsarbete som sker överallt inom Riksidrottsförbundet nu, säger Jenny Axhede.

Jenny är utbildad hälsopedagog och har jobbat mycket med vikten av fysisk aktivitet i vardagslivet och grundmotoriks träning i förskola/idrotten. Under åren som egenföretagare tog hon fram ett utbildningsmaterial för unga ledare på sommaridrottsskolan för SISU Idrottsutbildarna Väst.

Närmast kommer hon från Idrott och Föreningsförvaltningen i Göteborg där hon arbetat som teamledare av arbetsgrupperna på två av stadens motionsanläggningar i uppdraget att uppmuntra till fysisk aktivitet, bidra till ökad folkhälsa och ett rikt föreningsliv.

Jenny är en passionerad seglare och kappseglare med framgångar bland annat inom Matchracing.

- Det är med stor glädje vi välkomnar Jenny, säger Marie Björling Duell, förbundsdirektör på SSF. Jag är övertygad på att hon med sin erfarenhet och kompetens tillsammans med sin positiva energi, kommer bli väldigt värdefull för oss på många sätt.

Jenny börjar sin tjänst i januari 2020.

Text: Svenska Seglarförbundet 

Top