Inspirationsdag på Allt för sjön

Drömmer du om ett liv som seglare? Vare sig du vill leva på havet, ha segling som ditt yrke eller ser en framtid med segling som din idrott så är det här en dag för dig.

På Båtmässan Allt För Sjön kan du höra några av Sveriges mest erfarna unga seglare berätta om hur det är att segla både Americas Cup, matchracing och proffssegling. Hur livet är som seglare på olika nivåer, vad krävs för att nå dit och vilka vägar finns det? 
 
Scenen kommer fyllas av inspirerande historier och berättelser från olika seglare som har valt olika vägar framåt. Ett axplock av ämnena blir Americas Cup, Volvo Ocean Race, livet som proffseglare, livet som segelmakare, j70 segling, projektledning, TP52 segling och några fler överraskningar.

Inspirationsdagen kommer vara uppdelad i två olika pass med paus både för mingel med föreläsare och varandra. Ta chansen att ställa frågorna som du alltid har undrat över, träffa nya vänner och lär känna varandra. Kanske är det här början på din resa inom seglingsvärlden och en bra chans att komma ut mer på vattnet!

Föreläsarna som vi kommer få lyssna till på scenen är Nils Åkervall, Julius Hallström, David Jonsson, Tim Danielsson, Fredrik Noren, Matt Hodgson, Jimmy Hellberg, Elena Soboleva och Thomas Tennström.

Varmt välkomna kl 10.30-14.30 på Allt för sjön 15 mars!

Top