Glenn Hysén seglar med Wester Netzler Sailing

Några som verkligen sticker ut i seglar Sverige när det kommer till media är Klara Wester och Rebecca Netzler. Förutom att bli kända världen över när de drar upp båten på en ramp full med is seglar de nu iväg med Glenn Hysén i TV.

För de som känner Klara och Rebecca är det svårt att missa deras kärlek till båten Glenn. Nu har de köpt en ny båt som blivit döpt till Glenn Again och ingen mindre än Glenn Hysén själv kom till ceremonin för att spruta champagnen.

 

- Jag pratade med Glenn Hysén första gången för nått år sen innan JVM när vi ville att han skulle komma och signa vår båt och han kom direkt, säger Klara och fortsätter.

Wester Netzler Sailing

- Därför var det solklart att han skulle vara med på dopet av vår nya båt, Glenn Again.

Det var under tisdagen Glenn Hysén kom med sitt kamerateam för att filma inför Hyséns, en reality serie som kommer visas på Kanal 5 senare i höst. Efter ett fint tal och champagne var det dags för segling. Hysén var inte sen på att vilja ut i trapets och såg inte allt för självsäker ut när det mot slutet såg ut som om han mer åkte slänggungan på Liseberg än faktiskt seglade.

I höst har serien premiär på Kanal 5 och det ska bli roligt att se Klara och Rebecca än en gång på TV skärmen. Tidigare har de gjort en reklamfilm med Fitness 24 Seven som du kan se här.

Kan du inte vänta till i höst för att se tjejerna? Spana in deras Facebook och Instagram: Wester Netzler Sailing.

Top