Fortsatt glädje åt Martin Strömberg

Tidigare i veckan blev det officiellt att super-seglaren Martin Strömberg ska segla Volvo Ocean Race för en fjärde gång. 


Martin Strömberg är en fantastisk förebild och för de som inte träffat honom ger han alltid ifrån sig ett leende och det är omöjligt att missa hur mycket han älskar segling. Förutom att vara en super-seglare på land ger han ifrån sig resultat på vattnet. Tex 2012 när han vann Volvo Ocean Race tillsammans med Groupana France. 

Göteborgaren ser nu fram emot att segla i ett ungt och nytt team för att tillsammans möta alla tuffa utmaningar. Extra speciellt blir stoppet i Göteborg senare i juni säger han i flera olika intervjuer. Både Göteborgs-Posten och Dagens Nyheter var inte sena att nappa på Martins segling runt jorden och har gjort fina repotage om honom - "Det här är mitt Mount Everest"  - Strömberg seglar ett fjärde Ocean Race – för miljön.

Tidigare i veckan rapporterade även vi om Martin vilket du kan läsa igen här - JUST NU: Martin Strömberg seglar Volvo Ocean Race för fjärde gången

Top