En annorlunda Tjörn Runt 2020

Vi har glädjen att dela med oss av denna härliga nyhet från Stenungsunds Segelsällskap som trots utmaningarna i samband med Covid-19 planerar att köra Tjörn Runt by COWI, om än i en något annorlunda tappning.

Den 57 upplagan av Tjörn Runt by COWI med tillhörande Tjörn Runt vecka kommer att se lite annorlunda ut. Då Covid-19 förändrar det mesta i tillvaron just nu och Riksidrotts-förbundet (RF) rekommenderar alla att inte arrangera annat än lokala tävlingar och träningar har Stenungsunds Segelsällskap beslutat att genomföra en ”light version” av Tjörn Runt by COWI den 15 augusti. Detta innebär att man genomför tävlingen som en lokal tävling utan någon större organisation runt tävlingen, man kommer till exempel inte att ha något mobilt ljud med speaker och inte heller någon sponsorbåt. Beträffande skepparträffar samt prisutdelning så avvaktar Stenungsunds Segelsällskap ett senare beslut.

Mer information och kontinuerliga uppdateringar hittar du på Stenungsunds Segelsällskap och Tjörn Runt. Nedan inspirerande bildfrossa. Fler bilder hittar du i bildbiblioteken Tjörn Runt 20192018, 2015 och 2013.

Top