Båtbygge: Mindre än 36 plankor kvar

Vi ber om ursäkt på förhand till dem som inte gillar båtbygge och renoveringen som sker på den gamla träbåten Tally Ho men vi kan inte hålla oss ifrån att dela dessa videor. 

Renovering har skett under många år och trots att dem är långt ifrån färdiga är plankningen rolig att se för som tittare ser vi snabbt resultat. Nu återstår mindre än 36 plankor och efter att du sett färdigt videon ännu färre. 

Förutom praktiskt arbete på båten har Leo fått problem med kommunen och en granne som klagar mycket på ljudet från varvet. Leo berättar i videon att kommunen fått in klagomål från grannen redan för ett år sen men att de nu kan komma att bli ett problem för projektets framtid. Det var en väldigt lång historia kort men om du är nyfiken så berättar Leo allt i videon. 

Självklart hoppas vi att de ska komma fram till en bra lösning så att Tally Ho ska få sin renovering färdigställd och kunna segla igen. 

Båten: 

Tally Ho designades av Albert Strange 1909 och är en historisk segelbåt. Efter många äventyr och seglingar blev hon lämnad i Oregon och upptäckt av Leo som flyttade henne till halvön Olympic där renoveringen satte fart.

Top