Burling är djupt besviken över gårdagens händelse

Kraschen mellan Land Rover Bar och Emirates Team New Zeeland kunde inte ha kommit vid en sämre tidpunkt med bara lite mer än en vecka kvar till start. 


Burling, rorsman ombord på Emirates var väldigt besviken under gårdagens intervju där han säger att det var otroligt onödigt av Ainslie att segla in i dem. Det är sällan vi ser Burling så här upprörd fast såklart på ett civiliserat sätt, han är ofta cool och visar sällan känslor. Senast vi såg honom så här var på 49er EM i Porto 2015 när han blev diskad av Nathan Outteridge i ett race.

Vi förstår självklart varf.r han är upprörd och det får oss att tänka och spekulera lite i varför den här kraschen hände...Tidigare har vi inte sett några rejäla krascher mellan båtarna och är det så att seglarna börjar utmana mer och testa gränserna innan Cupen börjar eller var detta ett försök till att göra Emirates långsammare? 

Vi har sett många klipp på hur tekniska Emirates är och det skrämmer säkert många. Sen de kom till Bermuda har vi inte sett dem träna mot någon annan, är det bara för att spara sina hemligheter eller är det ingen som vill? 

På Facebook skriver Land Rover Bar så här vilket är svårtolkat då det nästan låter lite ironiskt, eller vad tycker ni? "Sorry guys"

land rover bar

Det börjar iallafall närma sig till start och det ska bli otroligt roligt nu när spänningen på Bermuda har ökat mellan teamen ännu mera. 

Top