Bli volontär under världens tuffaste jorden-runt-kappsegling!

Volvo Ocean Race kommer till Göteborg och söker nu volontärer som kan bidra till att göra hamnstoppet till ett evenemang i världsklass. Läs detta pressmeddelande från Volvo Ocean Race organisationen i Göteborg.


Volvo Ocean Race är världens största havskappsegling och nu har du chansen att vara en del av detta globala megaevenemangs som volontär. Det är en fantastisk möjlighet till att få nya erfarenheter, träffa nya vänner och ha kul!

Sammanlagt behövs ett volontärsteam på cirka 300 personer till vår organisation på land i Race Village, evenemangsområdet i Frihamnen där folkfesten äger rum 14-21 juni. Utöver detta söker Göteborgs Kungliga Seglarsällskap 100 volontärer för deras organisation med tävlingen på havet.

Alla som är 18 år eller äldre är välkomna att söka volontärsplatser, och om du kan prata flera språk är det ett plus. Det finns många olika typer av volontärsuppgifter. En del arbetar mot publiken med diverse aktiviteter, en del som värdar eller värdinnor mot samarbetspartners och sponsorer, en del bakom kulisserna för att få allt att fungera och några mot seglingsteamen som kommer till Göteborg. Man skall kunna arbeta minst 4 pass/dagar för att få vara med.

Mottot för Volvo Ocean Race volontärer är ”Excellence is not a skill, it´s an attitude. It´s doing ordinary things extraordinary well”

Volvo Ocean Race i Göteborg ska bli ett evenemang i absolut världsklass. Var en del av teamet som gör det möjligt!

Här kan du läsa mer och anmäla ditt intresse för volontärsuppdragen som gäller evenemangsområdet i Frihamnen: 

http://www.delegia.com/app/attendee/new_registration.asp?PROJECTID=11512&CLEAR=yes®LINENO=6®LINEID=56630&EDIT=off®LINEPAGENO=1&LanguageId=1

Här kan du läsa mer och anmäla ditt intresse för GKSS:s volontärsuppdrag på havet:

http://www.gkss.se/kappsegling/volvo-ocean-race/

Top