Barack Obama utmanas i Kitesurfing

Richard Branson är en brittisk entreprenör och äventyrare. Han har förutom att försöka åka jorden runt i en luftballong utmanat Barack Obama i Kitesurfing. 


De två vännerna möttes innan Obama blev president och berättade då om sin surfing som han älskade så mycket. Det första styrelsen sa till Obama var att surfingen nu tyvärr måste läggas åt sidan i 8 år. Därför kände Branson att nu var det dags att bjuda in Obama med familj för en liten tävling och låta Obama få känna på vatten igen. 

Tävlingen Branson gjorde upp var ganska enkel. Då han sen tidigare kunde Kitesurfa ville han ha en mer utmaning och tänkte "hur svårt kan det vara att foila med Kiten"? Så Branson utmaning var att lära sig foila medan Obama "bara" skulle lära sig Kitesurfa från grunden. 

De hade ett bra team bakom sig för att klara av sina uppdrag och det var nu upp till de båda att göra sitt bästa. Vi spanar in klippet för att se vem vinnaren tillslut blev. Vill du läsa mer kring deras tävling och mer fakta klicka vidare till www.virgin.com.

Top