Att hålla ögonen på i resten av maj månad

Nu är vi inne i maj månad och seglingssäsongen är igång på riktigt! Här är några tips att hålla koll på under resten utav månaden.

SM i J/70 - 12-13 maj

I helgen går J/70 SM av stapeln. Med över 30 båtar på startlinjen är årets SM-seglingar bland de största kölbåtsmästerskapen i Sverige 2018. Totalt räknar arrangerande Halmstads Segelsällskap med över 120 deltagare under de tre dagar som arrangemanget pågår.

Gullviverallyt - 10-13 maj

För 43:e året i rad arrangerades Gullviverallyt under Kristi Himmelsfärdshelgen. Det är en eskaderkappsegling i Stockholms skärgård som i år går 10 - 13 maj 2018.

Marstrand Big Boat Race - 25-27 maj

Med över 60 båtar redan anmälda kommer det att bli en grym tävling på Marstrand även i år.

Bermuda Gold Cup

Den klassiska match racing regattan har startat på Bermuda. Våra två svenska lag (Berntsson och Dackhammar) låg trea respektive femma efter första dagen. Missa inte livesändningarna på Argo Group Gold Cups facebooksida.

Lidingö Runt - 26 maj

Mer info på lidingorunt.se.

Seapilot 2 Star - 28-31 maj

Mer info på seapilot2star.se.

GKSS Olympic Class Regatta 11-12 maj

Mer info på GKSS.SE.

Allsvenskan Malmö 18-20 maj

I år går Allsvenskan Segling in på sitt fjärde år och Malmö Segelsällskap är för tredje gången värd för en av delseglingarna i Malmö. Seglingen i Malmö pågår den 18-20 maj med start på fredageftermiddagen den 18 maj. Kan KSSS försvara guldet?

Ornö Runt - 19 maj

Mer info på ornorunt.se.

Stockholm International Team Race Regatta - 24-27 maj

Gamla Stans Yacht Sällskap arrangerar för tredje året i rad en internationell Team Race Regatta 24-27 maj på Stockholms Ström, mellan Djurgården och Skeppsholmen. 

Top